Mașini de închiriat Canarias în Adeje

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Canarias în Adeje

Adeje, Tenerife, Spania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Adeje, Tenerife, Spania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Adeje în Canarias

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Canarias din Adeje, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
18 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Canarias în Adeje

Canarias vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Adeje se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Adeje. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Granadilla Tenerife-Sur. Adresa biroului de închirieri auto Canarias este Aeropuerto Reina Sofia, Granadilla De Abona.

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției Canarias în Adeje, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 23 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 23 € pe zi.

Av. De Bruselas, 16, Costa Adeje este cea mai populară sucursală a agenției Canarias dintre toate cele 18 locations pe care le are în Adeje. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 38% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Canarias, au făcut-o din această sucursală în Av. De Bruselas, 16, Costa Adeje.


Mașini de închiriat în Insulele Canare, de la Canarias

Închiriază o mașină de la Canarias în alt oraș din Insulele Canare