Mașini de închiriat Europcar în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Köln

Köln, Germania
14 dec — 21 dec
Köln, Germania
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

10 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Köln

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Köln-Bonn?

Există 2 sucursale în Aeroportul Köln-Bonn. Adresele birourilor de închirieri auto 2 sunt Mietwagenzentrum și Linder Hoehe.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Köln?

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Köln (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Europcar în Köln, în luna ianuarie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Köln, în luna ianuarie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip SUV, oferit de Europcar. Atunci când închirieri mașini de tipul SUV în ianuarie, te poți aștepta la un preț mediu de 172 € pe zi și la unul minim de 163 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Europcar, dar SUV este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Köln?

Europcar operează momentan în 10 sucursale din Köln. Cea mai populară sucursală din Köln pe care Europcar o are se află la adresa: Mietwagenzentrum. În ultimele 12 luni, 42% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Köln, și-au închiriat mașina din sucursala Mietwagenzentrum.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Köln?

Prețurile pentru mașini în Köln au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Köln?

137 de operatori pentru mașini în Köln există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Köln?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Köln. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Köln?

Atunci când închiriezi o mașină în Köln, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Köln

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.