Mașini de închiriat Europcar în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Köln

Köln, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Köln, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Köln

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Köln pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 1 sucursală în Köln Aeroportul Köln-Bonn. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Mietwagenzentrum.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Köln (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Köln, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de Europcar. Atunci când închirieri mașini tip Intermediar în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 82 € pe zi și la unul minim de 82 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Europcar, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Europcar operează momentan în 9 sucursale în Köln. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Mietwagenzentrum. În ultimele 12 luni, 42% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Köln, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Dortmund, Düsseldorf și Bonn

Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Freiburg im Breisgau

Mașini de închiriat de la alte agenții din Köln

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Köln