Sfaturi
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în China

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în China? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 21/5
Ma 28/5

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

0

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în China

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în China

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în China?

Dintre toate agențiile de închirieri auto din China Avis are cele mai multe sucursale. Cu 105 birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la Avis? Shanghai este cel mai popular oraș din China și dispune de 9 sucursale de închirieri auto.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în China?

Cei care călătoresc în China și închiriază o mașină optează de obicei pentru Compact. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 42% dintre utilizatori au închiriat Compact pentru călătoria lor în China, la un preț mediu de 58 € pe zi.

Registru agenții de închirieri auto din China

Principalii furnizori de închirieri auto din China

Avis

105 sucursale

Hertz

93 de sucursale

keddy by Europcar

65 de sucursale

Europcar

57 de sucursale

Ehi

45 de sucursale

Tongye

26 de sucursale

United Auto Rental

2 sucursale

Car rental in China

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în China și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în China?

Ești obligat prin lege să conduci pe partea stânga atunci când vizitezi China. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Cât de bune sunt drumurile în China?

Din 137 countries, China a ocupat locul 42 pentru calitatea drumurilor sale. Pe o scară de la 1 la 7 (unde 7 este cea mai mare notă), China a primit nota 4,7 pentru calitatea drumurilor. Totuși, ține minte că aceasta poate varia în funcție de zona pe care o vizitezi și de vreme.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în China?

Limita concentrației de alcool permisă în China este 0,95 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din China să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în China?

În China te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,13 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Conform datelor noastre, China nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Egipt este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,26 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,97 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în China?

Prices for mașini in China refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în China?

398 de operatori pentru mașini în China există pe piață începând cu mai 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în China?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv China. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în China?

Pentru a închiria o mașină în China, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în China?

Rezervarea unei mașini în China prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în China?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în China punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în China cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în China sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în China, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în China pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în China, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în China care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în China cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în China, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în China

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 21/5
Amiază
Ma 28/5
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în China