Mașini de închiriat în Coreea de Sud

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Coreea de Sud? Caută aici!

Seul, Coreea de Sud
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Seul, Coreea de Sud
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Coreea de Sud

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Coreea de Sud

Car rental in Coreea de Sud

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Coreea de Sud și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Coreea de Sud este LOTTE rent-a-car. Au momentan 124 de birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la LOTTE rent-a-car? Jeju City este cel mai popular oraș din Coreea de Sud și dispune de 1 sucursală de închirieri auto.

În Coreea de Sud, șoferilor li se cere să conducă tot timpul pe partea dreaptă. Nerespectarea acestei reguli înseamnă încălcarea legii.

Rețeaua de drumuri din Coreea de Sud a obținut o notă de 5,6 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 17 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Limita concentrației de alcool permisă în Coreea de Sud este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Coreea de Sud să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 19 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,45 € pe litru în Coreea de Sud. În comparație, Algeria are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,30 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,75 € pe litru.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Coreea de Sud

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Coreea de Sud

Începe să-ți planifici călătoria în Coreea de Sud


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Coreea de Sud te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Coreea de Sud, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Coreea de Sud în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Coreea de Sud.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Coreea de Sud care includ curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Coreea de Sud afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.