Mașini de închiriat în Japonia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Japonia? Caută aici!

Tokyo, Japonia
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Tokyo, Japonia
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Japonia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Japonia

Car rental in Japonia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Japonia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Japonia Times are cele mai multe sucursale. Cu 446 de birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Tokyo este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Japonia; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Times, având în vedere că au 25 de sucursale în oraș.

În Japonia, șoferilor li se cere să conducă tot timpul pe partea stânga. Nerespectarea acestei reguli înseamnă încălcarea legii.

Rețeaua de drumuri din Japonia a obținut o notă de 6 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 8 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Limita concentrației de alcool permisă în Japonia este 1,43 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Japonia să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 20 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,20 € pe litru în Japonia. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Japonia, atunci ia în considerare Algeria. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,31 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,88 € pe litru.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Japonia

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Japonia

Începe să-ți planifici călătoria în Japonia


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Japonia. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Japonia, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Japonia sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Japonia.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Japonia care includ curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Japonia cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.