Hoteluri în China

Găsește cele mai bune oferte la 121.851 de hoteluri din China

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în China

Cauți un oraș din China în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
86 lei - 246 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN CHINA Yiwu Cu 52% mai ieftin Hotelurile în Yiwu sunt cele mai ieftine în China: doar 86 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN CHINA Beijing Cu 36% mai scump Beijing are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din China, cu camere la 246 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN CHINA Shanghai 2% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Shanghai mai des decât în orice alt oraș din China

Orașe populare în China

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care China le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru China

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre China

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în China?

Cea mai ieftină lună pentru a te caza la un hotel în China este Ianuarie. În medie, costă doar 438 lei pe noapte, în luna Ianuarie. La polul opus, cea mai scumpă lună pentru a vizita China este Iunie.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în China?

Atunci când călătoresc în China, utilizatorii noștri tind să viziteze Shanghai înaintea oricărui alt oraș.

În care dintre orașele din China se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Beijing este cel mai scump oraș din China în privința camerelor de hotel. Prețul pe noapte este de 246 lei, cu 36% mai scump decât un oraș obișnuit din China.

Care este orașul din China cu cele mai ieftine camere de hotel?

Dacă vei călători cu buget redus în China, plănuiește să te cazezi în Changping, orașul cu cel mai mic preț din țară la camerele de hotel (în medie). Costă cu aproximativ 83% mai puțin decât media țării, iar prețul camerelor de hotel din Changping costă în jur de 74 lei pe noapte.