Mașini de închiriat în Filipine

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Filipine? Caută aici!

Manila, Metro Manila, Filipine
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Manila, Metro Manila, Filipine
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Filipine

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Filipine

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Filipine?

Hertz este agenția de închirieri auto din Filipine care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 27 de centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Cebu City este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Cebu City există 2 centre Hertz.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Filipine?

Cei care călătoresc în Filipine și închiriază o mașină optează de obicei pentru Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 36% dintre utilizatori au închiriat Economy pentru călătoria lor în Filipine, la un preț mediu de 46 € pe zi.

0

Registru agenții de închirieri auto din Filipine

Principalii furnizori de închirieri auto din Filipine

Hertz

27 de sucursale

Thrifty

22 de sucursale

Dollar

21 de sucursale

Europcar

18 sucursale

keddy by Europcar

17 sucursale

Avis

14 sucursale

Sunnycars

10 sucursale

Viajero Rent A Car

8 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Filipine

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Filipine

Car rental in Filipine

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Filipine și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Filipine?

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Filipine. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Cât de bune sunt drumurile în Filipine?

Conform datelor din 2019, Filipine a ocupat locul 97 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 3,3 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Filipine?

2,38 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Filipine. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Reține că vârsta legală pentru consumul de alcool în Filipine este 18. Sancțiunile vor fi mai aspre pentru cei care conduc un vehicul și nu au vârsta legală pentru a consuma alcool.

Cât costă benzina în Filipine?

În Filipine te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,26 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Filipine, atunci ia în considerare Kuweit. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,33 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,91 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Filipine?

Prețurile pentru mașini în Filipine sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Filipine?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 184 de operatori pentru mașini în Filipine..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Filipine?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Filipine. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Filipine?

Atunci când închiriezi o mașină în Filipine, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Filipine

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Filipine

Caută mai multe închirieri auto în Asia

Caută oferte de închirieri auto în Asia

Începe să-ți planifici călătoria în Filipine


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Filipine?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Filipine, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Filipine?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Filipine punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Filipine cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Filipine în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Filipine, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Filipine.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Filipine, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Filipine.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Filipine cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Filipine cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Filipine

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.