Mașini de închiriat Budget în Seattle

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Seattle

Seattle, WA, Statele Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Seattle, WA, Statele Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Seattle în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Seattle, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,5

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Seattle

Fiecare sucursală Budget din Seattle aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Budget a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Budget are 1 sucursală în Aeroportul Seattle/Tacoma Intl, a cărei adresă este 3150 South 160th Street.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Seattle, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

3150 South 160th Street este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre toate cele 7 locations pe care le are în Seattle. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 60% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în 3150 South 160th Street.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco