Mașini de închiriat Avis în Phoenix

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Phoenix

Phoenix, AZ, Statele Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Phoenix, AZ, Statele Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Phoenix în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Phoenix, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Phoenix

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Avis în Phoenix în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Avis a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl. Adresa biroului de închirieri auto Avis este 1805 E Sky Harbor Circle South.

Da, Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Phoenix. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Avis, la una din sucursalele lor din Phoenix. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Avis are în Phoenix 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 1805 E Sky Harbor Circle South. 49% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Phoenix în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Avis în alte orașe din Statele Unite