Mașini de închiriat keddy by Europcar în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dubai în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
18 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Dubai

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Dubai se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Dubai. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 3 sucursale în Aeroportul Dubai. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresele Dubai International Airport Terminal 1, Dubai International Airport Terminal 3 și respectiv Airport Road.

Vehiculele de tip Intermediar sunt cele mai populare închirieri ale agenției keddy by Europcar în Dubai, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 33 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 29 € pe zi.

Intermediar este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la keddy by Europcar, în Dubai. Închirierea costă, în medie, 33 €/zi (cu 10% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 38% dintre utilizatorii noștri au ales Intermediar pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Dubai.

keddy by Europcar are 18 sucursale de închirieri auto în Dubai. Conform datelor noastre, cea aflată la Airport Road este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 27% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la keddy by Europcar în Dubai au ales să o închirieze pe cea aflată la Airport Road.