Mașini de închiriat Thrifty în Calgary

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Calgary

Calgary, AB, Canada
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Calgary, AB, Canada
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Calgary în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Calgary, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Calgary

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Thrifty în Calgary în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Thrifty a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da. Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Calgary, care se află la 2000 Airport Road Ne.

Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Calgary. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Thrifty. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Thrifty din zona Calgary aici, în fila Sucursale.

Thrifty are în Calgary 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 2000 Airport Road Ne. 86% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Calgary în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.