Mașini de închiriat Hertz în Sogndal

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Sogndal

Sogndal, Norvegia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Sogndal, Norvegia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sogndal în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Sogndal, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Sogndal

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Sogndal pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Sogndal Haukasen:
Haukaasen.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Sogndal (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale în Sogndal. Haukaasen este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 41% dintre cei care au rezervat o mașină în Sogndal de la Hertz, pe momondo, au mers la: Haukaasen.