Mașini de închiriat Garenta în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Garenta în Istanbul

Istanbul, Turcia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în Garenta

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Garenta din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
18 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Garenta în Istanbul

Garenta vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Istanbul, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de Garenta. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 27 € pe zi și la unul minim de 27 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Garenta, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Garenta operează momentan în 18 sucursale în Istanbul. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Sanayi Mh. În ultimele 12 luni, 24% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Garenta în Istanbul, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Garenta? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul