Mașini de închiriat GREEN MOTION în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu GREEN MOTION în Istanbul

Istanbul, Turcia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în GREEN MOTION

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto GREEN MOTION din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

2,6

Evaluare Generală

2,6

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

3,3

Informații despre mașini de închiriat cu GREEN MOTION în Istanbul

GREEN MOTION vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip De lux sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Istanbul, în luna iunie. Conform prețurilor agenției GREEN MOTION din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 169 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip De lux. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 169 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

GREEN MOTION operează momentan în 8 sucursale în Istanbul. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Istanbul Havalimani. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu GREEN MOTION în Istanbul, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la GREEN MOTION ? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul