Mașini de închiriat Dollar în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Madrid

Madrid, Spania
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,3

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Madrid

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Dollar în Madrid în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Dollar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, există 1 centru de închirieri auto Dollar în Aeroportul Madrid-Barajas (Terminals 1 And 4).

Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Madrid. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Dollar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Dollar din zona Madrid aici, în fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 28 €/zi, închirierea unei mașini de tip Intermediar, de la Dollar, în Madrid (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Dollar, în Madrid, începând de la 28 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Dollar are în Madrid 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Terminals 1 And 4. 45% dintre cei care au închiriat o mașină de la Dollar în Madrid în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Madrid

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Dollar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Madrid