Mașini de închiriat Dollar în Stuttgart

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Stuttgart

Stuttgart, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Stuttgart, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Stuttgart în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Stuttgart, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Stuttgart

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Dollar în Stuttgart în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Dollar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, există 1 centru de închirieri auto Dollar în Aeroportul Stuttgart Echterdingen (A/p Echterdingen).

Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Stuttgart. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Dollar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Dollar din zona Stuttgart aici, în fila Sucursale.

Dollar are 4 sucursale de închirieri auto în Stuttgart. Conform datelor noastre, cea aflată la A/p Echterdingen este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 53% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Stuttgart au ales să o închirieze pe cea aflată la A/p Echterdingen.