Mașini de închiriat DRIVUS în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu DRIVUS în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu DRIVUS în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

20 € - 54 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 53 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la DRIVUS în Dubai, Emiratul Dubai este octombrie, când prețul mediu este de 20 € pe zi. Acesta este un preț cu 39% mai ieftin decât media anuală de 33 €, percepută de DRIVUS pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la DRIVUS în Dubai, Emiratul Dubai este August, când prețul mediu este de 16 € pe zi. Acesta este un preț cu 58% mai ieftin decât media anuală de 38 €, percepută de DRIVUS pentru o mașină Medie în Dubai. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la DRIVUS în Dubai, Emiratul Dubai este noiembrie, când prețul mediu este de 20 € pe zi. Acesta este un preț cu 43% mai ieftin decât media anuală de 35 €, percepută de DRIVUS pentru o mașină SUV în Dubai. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, decembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în decembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
DRIVUS

18 €/zi

4 oct - 11 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
DRIVUS

18 €/zi

4 oct - 11 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
DRIVUS

19 €/zi

4 oct - 11 oct
Audi A3

Sucursale Dubai în DRIVUS

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto DRIVUS din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

DRIVUS

23 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu DRIVUS în Dubai

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la DRIVUS în Dubai, în luna octombrie?

Închirierea unei mașini de la DRIVUS în Dubai, în luna octombrie, te va costa, în medie, 24 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 17 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu DRIVUS timp de o săptămână în Dubai, în luna octombrie, așteaptă-te la un preț de aproximativ 166 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, însă este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Are DRIVUS o sucursală în Aeroportul Dubai?

Există 1 sucursală în Aeroportul Dubai. Adresa biroului de închirieri auto DRIVUS este Dubai International Airport, 67 Airport Rd, Garhoud, Dubai.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la DRIVUS în Dubai, în luna octombrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Dubai, în luna octombrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de DRIVUS. Atunci când închirieri mașini de tipul Intermediar în octombrie, te poți aștepta la un preț mediu de 48 € pe zi și la unul minim de 39 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la DRIVUS, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are DRIVUS în Dubai?

DRIVUS are 24sucursale de închirieri auto în Dubai. Conform datelor noastre, cea aflată la Dubai International Airport, 67 Airport Rd, Garhoud, Dubai este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la DRIVUS în Dubai au ales să o închirieze de la DRIVUS, aflată la Dubai International Airport, 67 Airport Rd, Garhoud, Dubai.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 291 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.