Mașini de închiriat CIRCULAR în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu CIRCULAR în Istanbul

Istanbul, Turcia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Istanbul în CIRCULAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto CIRCULAR din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

4,3

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,1

Valoare

4,5

Informații despre mașini de închiriat cu CIRCULAR în Istanbul

CIRCULAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la CIRCULAR în Istanbul au preferat o/un Mini. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 23 €/zi și la unul minim de 23 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

CIRCULAR are în Istanbul 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Ataturk Airport International Arrivals Hall. 51% dintre cei care au închiriat o mașină de la CIRCULAR în Istanbul în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la CIRCULAR ? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul