Mașini de închiriat Budget în Dallas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Dallas

Dallas, TX, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Dallas, TX, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dallas în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Dallas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,5

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,6

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Dallas

Toate sucursalele de închirieri auto Budget din Dallas iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Dallas Love Field. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 7020 Cedar Springs Road.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Dallas, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Budget în Dallas, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 87 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 87 € pe zi.

Budget are în Dallas 7 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 2424 East 38th Street. 37% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Dallas în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Texas, de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alte orașe din Texas, precum Houston și Austin

Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco