Mașini de închiriat Budget în Dallas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Dallas

Dallas, TX, Statele Unite
12 dec — 19 dec
Dallas, TX, Statele Unite
Ma 12/12
Amiază
Ma 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dallas în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Dallas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Dallas

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Budget în Dallas, în luna ianuarie?

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Budget te poți aștepta la prețuri medii de 75 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Dallas, în luna ianuarie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 75 € pe zi, oferite de Budget în această perioadă a anului, în orașul Dallas. 525 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Budget în Dallas, în luna ianuarie.

Are Budget o sucursală în Aeroportul Dallas Love Field?

Există 1 sucursală în Aeroportul Dallas Love Field. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 7020 Cedar Springs Road.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dallas?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Budget, din Dallas, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Budget. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Budget în Dallas, în luna ianuarie?

Vehiculele de tip Intermediar sunt cele mai populare închirieri ale agenției Budget în Dallas, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 80 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 75 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Dallas?

Există 7 Budget sucursale de închiriere de mașini în Dallas. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Budget din Dallas se află la 2424 East 38th Street. 46% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Dallas în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dallas?

Prețurile pentru mașini în Dallas au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dallas?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 89 de operatori pentru mașini în Dallas..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dallas?

În diferite țări, inclusiv în Dallas, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dallas?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Dallas. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dallas

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.