Mașini de închiriat Budget în Albuquerque

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Albuquerque

Albuquerque, NM, Statele Unite
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Albuquerque, NM, Statele Unite
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Albuquerque în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Albuquerque, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,7

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Albuquerque

Are Budget o sucursală în Aeroportul Albuquerque?

Momentan, Budget are 1 sucursală în Aeroportul Albuquerque:
3400 University Boulevard Se.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Albuquerque?

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Albuquerque. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Albuquerque. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Albuquerque?

Există 5 Budget sucursale de închiriere de mașini în Albuquerque. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Budget din Albuquerque se află la 3400 University Boulevard Se. 70% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Albuquerque în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Albuquerque?

Prețurile pentru mașini în Albuquerque au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Albuquerque?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 43 de operatori pentru mașini în Albuquerque.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Albuquerque?

În diferite țări, inclusiv în Albuquerque, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Albuquerque?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Albuquerque. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum BUDGET ÎN și BUDGET ÎN

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Albuquerque

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.