Mașini de închiriat BUCHBINDER în Lipsca

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu BUCHBINDER în Lipsca

Lipsca, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Lipsca, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lipsca în BUCHBINDER

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto BUCHBINDER din Lipsca, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Lipsca

BUCHBINDER vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Lipsca se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Lipsca. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

BUCHBINDER are 2 sucursale în Aeroportul Lipsca Leipzig/Halle. Vei găsi agenția BUCHBINDER la adresele Leipzig/Halle Airport, respectiv Terminalring 13.

Sachsenseite 3 Parkhaus Fernbusterminal Ebene 3 este cea mai populară sucursală a agenției BUCHBINDER dintre toate cele 5 locations pe care le are în Lipsca. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 52% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu BUCHBINDER , au făcut-o din această sucursală în Sachsenseite 3 Parkhaus Fernbusterminal Ebene 3.