Rezervă zboruri cu Norwegian Air International

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Evaluări Norwegian Air International

7,4
BunBazat pe de evaluări oferite de 586 oaspeți verificați
7,6Confort
6,9Divertisment
6,8Mâncare
7,6Evaluare Generală
7,9Echipaj
7,5Îmbarcare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Norwegian Air International

Nu, Norwegian Air International nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Budapesta Liszt Ferenc. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Norwegian Air International sunt Copenhaga, Aalborg și Stockholm Aeroportul Stockholm-Arlanda. Ar trebui să poți găsi zboruri Norwegian Air International cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Norwegian Air International cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Norwegian Air International care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Norwegian Air International la +47 2149 00 15 sau le poți vizita website-ul la norwegian.com.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Norwegian Air International are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x23 cm, cele la cală, în 250x112x79 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 33x25x20 cm.


Starea zborurilor Norwegian Air International

Pentru a verifica starea unui zbor Norwegian Air International, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/26

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Norwegian Air International.