Găsește cele mai ieftine zboruri către Helsinki

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 25/1
Ma 1/2

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Helsinki

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Helsinki, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Helsinki

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Helsinki

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Helsinki (HEL)

De obicei, zborurile către Helsinki din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa, cu un preț mediu de 139 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE HELSINKI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmaiCu 49% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Helsinki costă în medie doar 71 € în mai
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE HELSINKI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂoctombrieCu 70% mai scumpÎn octombrie, un zbor către Helsinki din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 237 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE HELSINKI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrie373% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Helsinki din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Helsinki?

Clima este temperat-rece, specific zonei nordice din jurul Mării Baltice. Iarna temperaturile sunt scăzute și zilele scurte. De aceea cel mai potrivit timp pentru a vizita Helsinki este în lunile călduroase, din mai până în septembrie, când soarele apune târziu și temperatura este plăcută între 17-26 grade Celsius.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Helsinki?

  Cel mai bun preț găsit pe momondo către Helsinki a fost de 68 €/persoană, cu plecare din Viena; acesta este cu 55% mai ieftin decât media zborurilor către Helsinki. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Helsinki, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Helsinki?

  Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Helsinki din România este martie. Zborurile, care costă în jur de 84 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți vizita Helsinki în timpul lunii martie, atunci, plecarea din România în februarie este, de asemenea, o opțiune ieftină. Cei mai mulți utilizatori momondo găsesc prețuri în jur de 116 € pentru această lună.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Helsinki?

  Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Helsinki cu 51 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Helsinki la 169 €. Totuși, prețurile zborurilor pot fi mai mici în afara acestui interval de timp. De exemplu, călătorii au găsi recent, pe momondo, zboruri din România în Helsinki la numai 60 €.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Helsinki?

  Datele noastre arată că Vineri este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Helsinki. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 126 €. Cea mai scumpă zi pentru a zbura în Helsinki este luni, cu prețuri la biletele de avion de aproximativ 254 €.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Helsinki?

  Cu prețuri la biletele de avion de numai 139 €, dimineața este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Helsinki. Zborul în Helsinki dimineața este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Dacă ai un program de călătorie flexibil, încearcă să eviți zborurile de seara, când prețurile costă 272 €, în medie. Zborurile în Helsinki din România de seara sunt, în general, mai scumpe pentru că acest moment al zilei este convenabil pentru cei mai mulți călători.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Helsinki?

  Aeroportul Turku sau Aeroportul Tampere Tampere-Pirkkala pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul în Helsinki.

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Helsinki?

  Cu un preț mediu de 98 € de persoană, Aeroportul Turku este cel mai ieftin aeroport de aterizare pentru o călătorie în Helsinki. Acest preț fluctuează, desigur, în funcție de locul din care zbori. Funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute de la momondo îi ajută pe utilizatori să găsească cele mai mici prețuri.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Helsinki

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Helsinki
Companii aeriene multiple
7 feb.
OTP05:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
23h 35m
1 escală
HEL05:15Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
12 feb.
HEL15:30Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
15h 50m
1 escală
OTP07:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
24 mai
OTP03:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
HEL06:20Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
31 mai
HEL07:10Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
2h 45m
OTP09:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
17 mar.
OTP02:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
14h 45m
1 escală
HEL17:25Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
20 mar.
HEL17:25Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
26h 34m
1 escală
OTP19:59Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
11 mar.
OTP15:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
23h 10m
1 escală
HEL15:05Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
14 mar.
HEL17:25Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
28h 20m
1 escală
OTP21:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
17 mar.
OTP06:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
HEL09:35Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
20 mar.
HEL10:25Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
2h 45m
OTP13:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
5 feb.
OTP05:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 35m
1 escală
HEL15:05Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
20 feb.
HEL07:20Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
24h 30m
1 escală
OTP07:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Helsinki

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Helsinki, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Blue Air și Ryanair
Ryanair
27 ian.
OTP09:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
20h 00m
1 escală
HEL05:20Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
Companii aeriene multiple
29 ian.
OTP01:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
14h 05m
1 escală
HEL15:05Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa
Ryanair
27 ian.
OTP09:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
19h 05m
2 de escale
HEL04:25Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa

Care companie aeriană zboară către Helsinki?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Helsinki
 • Ce companii aeriene zboară în Helsinki?

  Pentru zboruri din România în Helsinki, majoritatea utilizatorilor momondo aleg companii aeriene populare, precum Blue Air, Lufthansa, KLM sau Turkish Airlines. În funcție de aeroportul din care ai nevoie să pleci, ai putea avea și alte alternative de companii aeriene.


Rute populare către Helsinki

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Helsinki, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Helsinki
Cel mai scurt timp de zbor2h 50m
Cel mai ieftin41 €

Cum să călătorești în Helsinki

Pentru a ajunge din aeroport către centru ai mai multe variante bune. HSL, autobuzul 615 face cam 35 de minute, iar prețul unui bilet este de 5 euro. Finnair city bus are curse regulate care pleacă de la platforma 30, iar Ring Rail Line are conexiune cu P Train. O cursă cu taxiul costă aproximativ 40 EUR până în centrul orașului.


Începe să-ți planifici călătoria în Helsinki


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Helsinki

Vizita va începe în Piața Senatului, unde vei admira clădirea impunătoare, apoi Biblioteca Națională din apropiere. Știi deja că numărul lacurilor și al insulelor este incredibil, așa că ar trebui să începi să le vizitezi. Insula Seurasaari și muzeul în aer liber trebuie să fie prima ta opțiune.

O altă zi vei petrece în Cetatea Suomenlinna, dar va merita. Pentru a descoperi mai mult din cultura și istoria locală trebuie să vezi Temppeliaukion Kirkko, Mannerheim Museum, The Alto House, apoi muzeele cele mai cunoscute: Ateneum Art Museum, Kamppi Chapel of Silence, Nykytaiteen Museo.

Dacă vrei să te relaxezi puțin, îți recomandăm să mergi în Parcul Sibelius (unde poți vedea și monumentul), Parcul Esplanadi, Kaivopuisto. După ce îți recapeți puterile trebuie să vezi Clădirea Pieței Vechi de pe faleză și Uspenskin Katedraali. Pentru seri frumoase nu trebuie să ratezi Teatrul National Finlandez, Opera Națională, sau Helsinki Music Centre.