Găsește cele mai ieftine zboruri către Zürich

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Zürich

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Zürich, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

59 €

Cel mai bun preț dus-întors

133 €

Cel mai rapid zbor

4h 45m

Operat de

4 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Zürich din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 59 € (Timișoara Aeroportul Internațional Timișoara - Traian Vuia - Zurich).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Zürich din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 133 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Zurich).
Cel mai rapid zbor din România în Zürich durează 4h 45m (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă to Zurich).
Zborurile în Zürich sunt operate de 4 companii aeriene, printre care Lufthansa, SWISS și LOT.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Zürich

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Zürich, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Zürich

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Zürich

Bucureşti (BUH) către Aeroportul Basel EuroAirport Swiss (BSL)

De obicei, zborurile către Zürich din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către Basel EuroAirport Swiss, cu un preț mediu de 133 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ZÜRICH DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmaiCu 22% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Zürich costă în medie doar 151 € în mai
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ZÜRICH DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrieCu 29% mai scumpÎn noiembrie, un zbor către Zürich din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 249 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ZÜRICH DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrie368% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Zürich din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Zürich?

Capitala cantonului cu același nume, Zürich, reprezintă punctul de plecare al economiei naționale, dar și orașul cel mai vibrant al țării.

Orașul este traversat de râul Limmat, divizându-l în două părți aproximativ egale și totuși surprinzător de diferite.

Limba predominantă a zonei este o variantă proprie a germano-elvețienei și se numește Zuridutsch, fiind limba principală a posturilor de radio elvețiene, iar orașul este sediul televiziunii naționale. Așadar, Zürich este principalul moderator al mass-mediei.

De asemenea, economia țării își are bazele în acest oraș, precum și numeroase conturi externe a diferitor companii sau personalități celebre.

Pe lângă aceste aspecte, orașul este o destinație perfectă pentru un city break prin care să vă îmbogățiți cultura, să vă răsfățați simțurile și să trăiți la înălțime.

Vă recomandăm lunile iunie, iulie și august pentru a vă bucura de temperaturile ideale pentru plimbări.

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Zürich, cu 26 €/persoană (care este cu 84% mai ieftin decât prețul mediu către Zürich). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Zürich din România este mai. Zborurile, care costă în jur de 152 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii mai, atunci rezervă zboruri în Zürich din România pentru luna August. Zborurile către Zürich în August, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din mai, au totuși un preț mediu de 170 €.

În general, pentru cei mai mulți călători, rezervarea zborului către Zürich cu 60 zile înainte de plecare este cea mai ieftină opțiune - biletele costă în jur de 190 €. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Zürich. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 133 € în ultimele 72 de ore.

Datele noastre arată că sâmbătă este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Zürich. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 205 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 232 €.

Seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Zürich din România. Căutând zboruri cu plecare seara, utilizatorii momondo au găsit prețuri de numai 183 €. Dimineața există cea mai mare cerere de zboruri către Zürich, așa că prețurile costă în jur de 225 € pe bilet.

Cei care zboară spre Zürich ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Thal St Gallen-Altenrhein (la 77 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Basel EuroAirport Swiss (la 80 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Mulhouse EuroAirport (la 80 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Berna Belp (la 94 km de centrul orașului Zürich) sau Aeroportul Lugano (la 155 km de centrul orașului Zürich) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Zürich este Aeroportul Basel EuroAirport Swiss, cu un preț mediu de 105 €/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Zürich

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Zürich
LOT
30 sept.
OTP01:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 20m
1 escală
ZRH06:45Zurich
3 oct.
ZRH06:25Zurich
14h 15m
1 escală
OTP20:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
30 sept.
OTP01:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 20m
1 escală
ZRH06:45Zurich
2 oct.
ZRH06:25Zurich
14h 15m
1 escală
OTP20:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Air Serbia
29 iul.
OTP11:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 05m
1 escală
ZRH05:45Zurich
31 iul.
ZRH16:45Zurich
17h 25m
1 escală
OTP10:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
17 aug.
OTP14:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
16h 35m
1 escală
ZRH06:45Zurich
22 aug.
ZRH15:50Zurich
4h 50m
1 escală
OTP20:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
SWISS
26 aug.
OTP16:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 20m
ZRH18:55Zurich
28 aug.
ZRH02:40Zurich
2h 20m
OTP05:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
30 sept.
OTP06:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
34h 45m
2 de escale
ZRH16:55Zurich
3 oct.
ZRH17:30Zurich
28h 30m
1 escală
OTP22:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Zürich

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Zürich, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Air Serbia și LOT
Companii aeriene multiple
7 iul.
TSR02:10Timișoara Aeroportul Internațional Timișoara - Traian Vuia
31h 00m
2 de escale
ZRH09:10Zurich
Companii aeriene multiple
6 iul.
OTP03:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
30h 40m
2 de escale
ZRH09:55Zurich
Companii aeriene multiple
27 iun.
OTP17:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
14h 00m
1 escală
ZRH07:10Zurich

Care companie aeriană zboară către Zürich?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Zürich

Ce companii aeriene zboară în Zürich?

Atunci când călătoresc cu avionul în Zürich din România, călătorii momondo zboară cel mai des cu una dintre aceste companii aeriene populare: SWISS, Lufthansa, LOT sau KLM. În funcție de aeroportul din România din care zbori, ai putea găsi zboruri operate de una dintre aceste companii.

Zboruri SWISS în Zürich

În medie, 42 de zboruri SWISS săptămânale se îndreaptă către Zürich. Cele mai multe pleacă din Frankfurt cu destinația Zürich, aceasta fiind cea mai populară rută SWISS în Zürich. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul de plecare; cel mai ieftin zbor către Zürich, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 149 €, cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. SWISS este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 8,4/10 din partea a 132 utilizatori.

Zboruri KLM în Zürich

KLM operează zboruri în Zürich de 28 de ori pe săptămână, în mod obișnuit, ceea ce o face o companie aeriană populară, în special pentru călătoriile în Zürich cu plecare din Amsterdam Schiphol. Pentru un zbor către această destinație, KLM (nota: 7,8, 121 evaluări) are prețuri care variază în funcție de momentul și aeroportul plecării. Cel mai bun preț la un bilet KLM către Zürich, găsit pe momondo, a fost unul cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (149 €, dus-întors).


Cele mai bune zboruri la clasa întâi către Zürich

Compară și vezi recenzii pentru companiile aeriene cu cabine premium care zboară către Zürich
Compania aerianăEvaluareClasa întâiPreț
SWISSPrețDe la 149 €Clasa întâiEvaluare
8,4
Caută zboruri SWISS

   Aeroporturi în apropiere de Zürich

   Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Zürich, împreună cu distanța față de centrul orașului

   Unul dintre cele mai eficiente și precise mijloace de transport al orașului este trenul.

   Gara aeroportului se află în zona 3 de check-in, iar distanța până în gara centrală a orașului este parcursă în maxim 10 minute.

   Porțile de acces sunt deschise între orele 06:15 și 22:30, iar biletele se achiziționează din halele 1 și 2 ale aeroportului, dar și în proximitatea gării.

   Autobuzele și tramvaiele deservesc de asemnea acest traseu, însă prelungesc timpul cursei cu 5 minute.

   În fața terminalelor 1 și 2 găsiți numeroase taxiuri, moderne, în care puteți plăti și cu cardul, conduse de șoferi bine instruiți și obligatoriu vorbitori ai limbii engleze.

   O cursă până în centru costă aproximativ 70 de franci elvețieni (CHF), echivalentul a 56 EUR .

   La cerința dumneavoastră, puteți parcurge orice distanță cu limuzina, desigur, în schimbul unei sume mult mai mare.

   Pe nivelul 1 al aeroportului veți găsi colecția de mașini pentru închiriat, disponibile și anterior în urma rezervării telefonice sau online.


   Rute populare către Zürich

   Cele mai frecvente căutări de zboruri către Zürich, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
   Zboruri din Bucureşti către Zürich
   Cel mai scurt timp de zbor2h 25m
   Cel mai ieftin155 €
   Zboruri din Iași către Zürich
   Cel mai scurt timp de zbor4h 50m
   Cel mai ieftin183 €
   Zboruri din Timișoara către Zürich
   Cel mai scurt timp de zbor26h 50m
   Cel mai ieftin279 €

   Începe să-ți planifici călătoria în Zürich


   Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Zürich

   Activitatea turistică a orașului se bazează în principal pe istorie și cultură, iar cele mai importante atracții sunt Marea Catedrală și Catedrala Maicii Domnului. Fiind printre cele mai vechi clădiri ale orașului, fondate la câteva sute de ani diferență, clădirile sunt atât de bine conservate încât veți avea nevoie de multe încercări pentru a le ghici vârsta.

   Cât despre muzee, începeți turul cu Muzeul Național Elvețian, în formă de castel, continuați cu cel de Arte Frumoase, apoi la muzeul privat Rietberg și încheiați cum nu se poate mai bine, cu cafea și jucării.

   Muzeul de Cafea Johann Jacobs, comemorează întemeietorul imperiului cu același nume, format începând cu 1895 prin deschiderea magazinului de cafea din Bremen.

   Muzeul de Jucării a fost fondat în 1956 având drept motiv aniversarea de 75 de ani a companiei Carl Franz Weber, ce și-a construit un renume în domeniul jucăriilor. Aici veți găsi numeroase jucării care reflectă diferite perioade, precum și alte colecții îndreptate în această direcție.

   Pentru plimbările în aer liber alegeți fără ezitare Grădina Chinezească, oferită în dar orașului de către orașul partener Kunming pentru asistența în dezvoltarea sa, și Grădina Botanică. Aceasta este împărțită în Grădina Veche și Grădina Nouă, iar principalele sale scopuri sunt de a răspândi diferite specii de plante, de a le salva pe cele rare, dar și de a oferi oamenilor momente plăcute în natură.

   Dacă doriți compania animalelor, în partea de sus a orașului se află Grădina Zoologică, încă din anul 1929, care adăpostește aproximativ 345 de specii de pe 6 continente.

   Și zona lacului Zürich asigură un timp de calitate, o plimbare plăcută și o priveliște pe măsură. De neratat aici este Terasa Burkli, deschisă încă din 1887, de unde puteți pleca în croazieră pe lac.

   În Paradeplatz se află faimoasa cofetărie Sprüngli, fondată în 1836. Renumele internațional a fost dobândit cu ajutorul produsului Luxemburgerli, care încă surprinde milioane de oameni cu gustul său unic.


   Zboruri către alte orașe din Elveţia

   Ți-ai pierdut interesul pentru Zürich? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Elveţia

   De ce să folosești momondo?

   Noi te ajutăm să găsești zborul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale; momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenți de turism și te ajută să le filtrezi pentru a găsi exact ce te interesează.

   Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Zürich astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.

   momondo te ajută să găsești cel mai bun zbor în Zürich oferindu-ți filtre prin care să îți limitezi alegerile la acele zboruri care corespund criteriilor tale. Poți alege zboruri în funcție de mai mulți factori, cum ar fi prețul, orele de decolare și aterizare, aeroportul sau compania aeriană.

   Desigur, momondo poate urmări prețurile zborurilor în Zürich. Tu ai nevoie doar de o adresă de e-mail validă, iar de restul ne ocupăm noi.


   Iată de ce călătorii aleg momondo
   Călătorii flexibile
   momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
   Sfaturi de la experți
   Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
   Alerte de preț
   Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.