Descoperă zboruri ieftine către Zürich de la 86 €.

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 10/6
Sâ 17/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Zürich

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Zürich, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

86 €

Cel mai bun preț dus-întors

145 €

Cel mai rapid zbor

4h 55m

Operat de

6 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Zürich din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 86 € (Bucureşti Henri Coandă - Zurich).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Zürich din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 145 € (Bucureşti Henri Coandă - Zurich).
Cel mai rapid zbor din România în Zürich durează 4h 55m (Bucureşti Henri Coandă to Zurich).
Zborurile în Zürich sunt operate de 6 companii aeriene, printre care Lufthansa, SWISS și LOT.

Informații despre tendințe și zboruri către Zürich

Vezi informații despre zborul către Zürich pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Zürich?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Zürich din România este aprilie. Zborurile, care costă în jur de 205 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii aprilie, atunci rezervă zboruri în Zürich din România pentru luna ianuarie. Zborurile către Zürich în ianuarie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din aprilie, au totuși un preț mediu de 216 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Zürich?

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Zürich, cu 71 €/persoană (care este cu 40% mai ieftin decât prețul mediu către Zürich). Pentru a găsi cel mai mic preț către Zürich din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Zürich?

Datele noastre arată că miercuri este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Zürich. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 226 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 249 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Zürich?

Seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Zürich din România. Căutând zboruri cu plecare seara, utilizatorii momondo au găsit prețuri de numai 230 €. După-amiaza există cea mai mare cerere de zboruri către Zürich, așa că prețurile costă în jur de 262 € pe bilet.

Cât timp durează zborul către Zürich?

Zborul din România în Zürich depinde de aeroporturile de plecare și de sosire și de posibile escale. Dacă zbori din Bucureşti Henri Coandă (un aeroport popular din România) pe Zurich (cel mai popular aeroport din Zürich), timpul de zbor mediu este de 2h 20m. Dacă zbori din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj (un alt aeroport popular din România) pe Zurich, acest timp va fi de .

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Zürich?

În general, pentru cei mai mulți călători, rezervarea zborului către Zürich cu 60 zile înainte de plecare este cea mai ieftină opțiune - biletele costă în jur de 237 €. Ține minte că poți găsi oricând zboruri ieftine către Zürich. De fapt, utilizatorii noștri au găsit zboruri la numai 192 € în ultimele 72 de ore.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Zürich

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Zürich, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Zürich

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Zürich

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Basel EuroAirport Swiss (BSL)

De obicei, zborurile către Zürich din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Basel EuroAirport Swiss, cu un preț mediu de 105 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ZÜRICH DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarieCu 12% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Zürich costă în medie doar 207 € în februarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ZÜRICH DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrieCu 17% mai scumpÎn decembrie, un zbor către Zürich din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 277 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ZÜRICH DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrie366% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Zürich din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Zürich

Capitala cantonului cu același nume, Zürich, reprezintă punctul de plecare al economiei naționale, dar și orașul cel mai vibrant al țării.

Orașul este traversat de râul Limmat, divizându-l în două părți aproximativ egale și totuși surprinzător de diferite.

Limba predominantă a zonei este o variantă proprie a germano-elvețienei și se numește Zuridutsch, fiind limba principală a posturilor de radio elvețiene, iar orașul este sediul televiziunii naționale. Așadar, Zürich este principalul moderator al mass-mediei.

De asemenea, economia țării își are bazele în acest oraș, precum și numeroase conturi externe a diferitor companii sau personalități celebre.

Pe lângă aceste aspecte, orașul este o destinație perfectă pentru un city break prin care să vă îmbogățiți cultura, să vă răsfățați simțurile și să trăiți la înălțime.

Vă recomandăm lunile iunie, iulie și august pentru a vă bucura de temperaturile ideale pentru plimbări.

Cei care zboară spre Zürich ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Thal St Gallen-Altenrhein (la 77 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Basel EuroAirport Swiss (la 80 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Mulhouse EuroAirport (la 80 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Berna Belp (la 94 km de centrul orașului Zürich) sau Aeroportul Lugano (la 155 km de centrul orașului Zürich) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Zürich este Aeroportul Basel EuroAirport Swiss, cu un preț mediu de 118 €/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Zürich

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Zürich
Air Serbia
1 nov.
OTP11:50Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
1 escală
ZRH16:55Zurich
15 nov.
ZRH15:40Zurich
18h 00m
1 escală
OTP09:40Bucureşti Henri Coandă
Air Serbia
19 iun.
OTP11:40Bucureşti Henri Coandă
18h 05m
1 escală
ZRH05:45Zurich
21 iun.
ZRH11:20Zurich
10h 45m
1 escală
OTP22:05Bucureşti Henri Coandă
Lufthansa
18 oct.
TSR08:35Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
10h 20m
1 escală
ZRH18:55Zurich
22 oct.
ZRH09:15Zurich
8h 20m
1 escală
TSR17:35Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
Air Serbia
1 sept.
OTP00:50Bucureşti Henri Coandă
10h 40m
1 escală
ZRH11:30Zurich
4 sept.
ZRH11:20Zurich
10h 45m
1 escală
OTP22:05Bucureşti Henri Coandă
Air Serbia
21 aug.
OTP11:40Bucureşti Henri Coandă
18h 05m
1 escală
ZRH05:45Zurich
6 sept.
ZRH05:30Zurich
16h 35m
1 escală
OTP22:05Bucureşti Henri Coandă
SWISS
1 nov.
OTP03:00Bucureşti Henri Coandă
2h 20m
ZRH05:20Zurich
15 nov.
ZRH15:50Zurich
2h 20m
OTP18:10Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Zürich

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Zürich, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Air Serbia
Mai multe companii aeriene
17 sept.
OTP09:20Bucureşti Henri Coandă
19h 45m
1 escală
ZRH05:05Zurich
Mai multe companii aeriene
18 sept.
OTP16:25Bucureşti Henri Coandă
20h 25m
2 escale
ZRH12:50Zurich
Air Serbia
18 iul.
OTP00:50Bucureşti Henri Coandă
10h 40m
1 escală
ZRH11:30Zurich

Alte clase de cabină pentru zborurile către Zürich

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Zürich

Care companie aeriană zboară către Zürich?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Zürich

În medie, 23 zboruri KLM săptămânale se îndreaptă către Zürich. Cele mai multe pleacă din Amsterdam Schiphol cu destinația Zürich, aceasta fiind cea mai populară rută KLM în Zürich. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul KLM de plecare; cel mai ieftin zbor către Zürich, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 168 €, cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. KLM este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 7,6/10 din partea a 253 utilizatori.

LOT operează zboruri în Zürich de 20 de ori pe săptămână, în mod obișnuit, ceea ce o face o companie aeriană populară, în special pentru călătoriile în Zürich cu plecare din Varsovia F.Chopin. Pentru un zbor către această destinație, LOT (nota: 7,5, 314 evaluări) are prețuri care variază în funcție de momentul și aeroportul plecării. Cel mai bun preț la un bilet LOT către Zürich, găsit pe momondo, a fost unul cu plecare din Bucureşti Henri Coandă (155 €, dus-întors).


Rute populare către Zürich

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Zürich, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Zürich
Cel mai rapid zbor2h 20m
Cel mai ieftin210 €
Zboruri din Timișoara către Zürich
Cel mai rapid zbor3h 20m
Cel mai ieftin204 €
Zboruri din Iași către Zürich
Cel mai rapid zbor6h 35m
Cel mai ieftin196 €

Începe să-ți planifici călătoria în Zürich


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Zürich

Activitatea turistică a orașului se bazează în principal pe istorie și cultură, iar cele mai importante atracții sunt Marea Catedrală și Catedrala Maicii Domnului. Fiind printre cele mai vechi clădiri ale orașului, fondate la câteva sute de ani diferență, clădirile sunt atât de bine conservate încât veți avea nevoie de multe încercări pentru a le ghici vârsta.

Cât despre muzee, începeți turul cu Muzeul Național Elvețian, în formă de castel, continuați cu cel de Arte Frumoase, apoi la muzeul privat Rietberg și încheiați cum nu se poate mai bine, cu cafea și jucării.

Muzeul de Cafea Johann Jacobs, comemorează întemeietorul imperiului cu același nume, format începând cu 1895 prin deschiderea magazinului de cafea din Bremen.

Muzeul de Jucării a fost fondat în 1956 având drept motiv aniversarea de 75 de ani a companiei Carl Franz Weber, ce și-a construit un renume în domeniul jucăriilor. Aici veți găsi numeroase jucării care reflectă diferite perioade, precum și alte colecții îndreptate în această direcție.

Pentru plimbările în aer liber alegeți fără ezitare Grădina Chinezească, oferită în dar orașului de către orașul partener Kunming pentru asistența în dezvoltarea sa, și Grădina Botanică. Aceasta este împărțită în Grădina Veche și Grădina Nouă, iar principalele sale scopuri sunt de a răspândi diferite specii de plante, de a le salva pe cele rare, dar și de a oferi oamenilor momente plăcute în natură.

Dacă doriți compania animalelor, în partea de sus a orașului se află Grădina Zoologică, încă din anul 1929, care adăpostește aproximativ 345 de specii de pe 6 continente.

Și zona lacului Zürich asigură un timp de calitate, o plimbare plăcută și o priveliște pe măsură. De neratat aici este Terasa Burkli, deschisă încă din 1887, de unde puteți pleca în croazieră pe lac.

În Paradeplatz se află faimoasa cofetărie Sprüngli, fondată în 1836. Renumele internațional a fost dobândit cu ajutorul produsului Luxemburgerli, care încă surprinde milioane de oameni cu gustul său unic.


Zboruri către alte orașe din Elveţia

Ți-ai pierdut interesul pentru Zürich? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Elveţia

De ce să folosești momondo?

Noi te ajutăm să găsești zborul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale; momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenți de turism și te ajută să le filtrezi pentru a găsi exact ce te interesează.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Zürich astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.