Găsește bilete de avion ieftine spre Zürich

Dus-întors
Economy
Boston (BOS)
Zürich (ZRH)
mie. 20/1
mie. 27/1
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Zürich

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Zürich, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
În acest moment nu există informații pentru ruta selectată; alege un alt aeroport de plecare.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Zürich?

Capitala cantonului cu același nume, Zürich, reprezintă punctul de plecare al economiei naționale, dar și orașul cel mai vibrant al țării.

Orașul este traversat de râul Limmat, divizându-l în două părți aproximativ egale și totuși surprinzător de diferite.

Limba predominantă a zonei este o variantă proprie a germano-elvețienei și se numește Zuridutsch, fiind limba principală a posturilor de radio elvețiene, iar orașul este sediul televiziunii naționale. Așadar, Zürich este principalul moderator al mass-mediei.

De asemenea, economia țării își are bazele în acest oraș, precum și numeroase conturi externe a diferitor companii sau personalități celebre.

Pe lângă aceste aspecte, orașul este o destinație perfectă pentru un city break prin care să vă îmbogățiți cultura, să vă răsfățați simțurile și să trăiți la înălțime.

Vă recomandăm lunile iunie, iulie și august pentru a vă bucura de temperaturile ideale pentru plimbări.

Care este cel mai ieftin zbor către Zürich?

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Zürich, cu 153 lei/persoană (care este cu 88% mai ieftin decât prețul mediu către Zürich). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Zürich?

În general, Mai este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Zürich. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 657 lei. Dacă nu vrei să vizitezi Zürich în Mai, atunci at trebui să aștepți până în luna August pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 734 lei.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Zürich?

Este mult mai probabil să găsești zboruri mai ieftine în Zürich (cu plecare din România) atunci când rezervi cu 60 zile înainte de data plecării. În general, atunci când le cauți cu 60 zile înainte, prețurile pentru zborurile în Zürich costă în jur de 821 lei. Totuși, prețurile zborurilor pot fi mai mici în afara acestui interval de timp. De exemplu, călătorii au găsi recent, pe momondo, zboruri din România în Zürich la numai 565 lei.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Zürich?

În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Zürich este Vineri. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de Vineri pentru numai 818 lei. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 1.121 lei.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Zürich?

Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Zürich sunt, de obicei, cele cu plecare la prânz. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Zürich la prânz pentru numai 860 lei. Încearcă să nu rezervi zborurile după-amiaza pentru că au un preț de aproximativ 909 lei. Bineînțeles, acest preț poate varia în funcție de perioada anului și de aeroportul de destinație.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Zürich?

În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Zürich ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Thal St Gallen-Altenrhein (la 77 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Mulhouse EuroAirport (la 80 km de centrul orașului Zürich), Aeroportul Berna Belp (la 94 km de centrul orașului Zürich), pentru Aeroportul Lugano (155 km from Zürich city center).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Zürich?

În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Zürich este Aeroportul Mulhouse EuroAirport, cu un preț mediu de 534 lei/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.

Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Zürich

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Zürich
Companii aeriene multiple
12 apr.
2h 25m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 25m
14:25
Zürich
30 apr.
03:15
Zürich
3h 45m
1 escală
07:00
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
KLM
16 feb.
6h 05m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
6h 05m
1 escală
07:05
Zürich
14 apr.
03:00
Zürich
5h 10m
1 escală
08:10
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
5 feb.
5h 55m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 55m
1 escală
14:55
Zürich
8 feb.
05:15
Zürich
7h 05m
1 escală
12:20
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
LOT
5 feb.
5h 55m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 55m
1 escală
14:55
Zürich
20 feb.
05:15
Zürich
7h 05m
1 escală
12:20
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
KLM
16 feb.
9h 30m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 30m
1 escală
18:25
Zürich
13 apr.
03:00
Zürich
5h 10m
1 escală
08:10
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
KLM
15 feb.
9h 30m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 30m
1 escală
18:25
Zürich
21 mar.
02:55
Zürich
5h 15m
1 escală
08:10
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Zürich

Dacă te interesează zborurile doar dus către Zürich, vezi mai jos câteva dintre ofertele noastre.
Companii aeriene multiple
17 feb.
8h 45m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 45m
1 escală
11:30
Zürich
Companii aeriene multiple
12 feb.
13h 45m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
13h 45m
2 de escale
16:10
Zürich
KLM
13 feb.
17h 25m
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
17h 25m
1 escală
18:25
Zürich


Ce companii aeriene zboară spre Zürich?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Zürich

Swiss International Airlines – București

Doar din București există zboruri directe (zilnic). Din celelalte orașe din România pot fi găsite zboruri cu o singură escală.


Cum se ajunge de la aeroport în oraș ?

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Zürich și distanța față de centrul orașului

Unul dintre cele mai eficiente și precise mijloace de transport al orașului este trenul.

Gara aeroportului se află în zona 3 de check-in, iar distanța până în gara centrală a orașului este parcursă în maxim 10 minute.

Porțile de acces sunt deschise între orele 06:15 și 22:30, iar biletele se achiziționează din halele 1 și 2 ale aeroportului, dar și în proximitatea gării.

Autobuzele și tramvaiele deservesc de asemnea acest traseu, însă prelungesc timpul cursei cu 5 minute.

În fața terminalelor 1 și 2 găsiți numeroase taxiuri, moderne, în care puteți plăti și cu cardul, conduse de șoferi bine instruiți și obligatoriu vorbitori ai limbii engleze.

O cursă până în centru costă aproximativ 70 de franci elvețieni (CHF), echivalentul a 56 EUR .

La cerința dumneavoastră, puteți parcurge orice distanță cu limuzina, desigur, în schimbul unei sume mult mai mare.

Pe nivelul 1 al aeroportului veți găsi colecția de mașini pentru închiriat, disponibile și anterior în urma rezervării telefonice sau online.


Zboruri către Zürich

Cele mai căutate zboruri către Zürich împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucharest către Zurich
Cel mai rapid zbor
2h 10m
Ieftin
618 lei
Zboruri din Timisoara către Zurich
Cel mai rapid zbor
4h 55m
Ieftin
1.311 lei
Zboruri din Iaşi către Zurich
Cel mai rapid zbor
5h 25m
Ieftin
2.009 lei

Obiective turistice

Activitatea turistică a orașului se bazează în principal pe istorie și cultură, iar cele mai importante atracții sunt Marea Catedrală și Catedrala Maicii Domnului. Fiind printre cele mai vechi clădiri ale orașului, fondate la câteva sute de ani diferență, clădirile sunt atât de bine conservate încât veți avea nevoie de multe încercări pentru a le ghici vârsta.

Cât despre muzee, începeți turul cu Muzeul Național Elvețian, în formă de castel, continuați cu cel de Arte Frumoase, apoi la muzeul privat Rietberg și încheiați cum nu se poate mai bine, cu cafea și jucării.

Muzeul de Cafea Johann Jacobs, comemorează întemeietorul imperiului cu același nume, format începând cu 1895 prin deschiderea magazinului de cafea din Bremen.

Muzeul de Jucării a fost fondat în 1956 având drept motiv aniversarea de 75 de ani a companiei Carl Franz Weber, ce și-a construit un renume în domeniul jucăriilor. Aici veți găsi numeroase jucării care reflectă diferite perioade, precum și alte colecții îndreptate în această direcție.

Pentru plimbările în aer liber alegeți fără ezitare Grădina Chinezească, oferită în dar orașului de către orașul partener Kunming pentru asistența în dezvoltarea sa, și Grădina Botanică. Aceasta este împărțită în Grădina Veche și Grădina Nouă, iar principalele sale scopuri sunt de a răspândi diferite specii de plante, de a le salva pe cele rare, dar și de a oferi oamenilor momente plăcute în natură.

Dacă doriți compania animalelor, în partea de sus a orașului se află Grădina Zoologică, încă din anul 1929, care adăpostește aproximativ 345 de specii de pe 6 continente.

Și zona lacului Zürich asigură un timp de calitate, o plimbare plăcută și o priveliște pe măsură. De neratat aici este Terasa Burkli, deschisă încă din 1887, de unde puteți pleca în croazieră pe lac.

În Paradeplatz se află faimoasa cofetărie Sprüngli, fondată în 1836. Renumele internațional a fost dobândit cu ajutorul produsului Luxemburgerli, care încă surprinde milioane de oameni cu gustul său unic.


Bilete de avion către alte orașe din Elveţia

Ți-ai pierdut entuziasmul pentru Zürich? Verifică zborurile spre celelalte orașe din Elveţia
 • Dus-întors
 • Doar dus
 • Multi-City
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First
 • Multiple
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First