Găsește bilete de avion ieftine spre Birmingham

mie. 17/7
mie. 24/7
Any month
Compară vs. momondo |

Când este perioada ideală pentru a zbura către Birmingham?

În mai sau octombrie ai putea găsi cele mai mici prețuri pentru zboruri
+180.0%
+120.0%
+60.0%
Base
Preț
94 - 248 EUR

Temperatura ideală pentru a vizita Birmingham o vei găsi în lunile iunie-septembrie, dar nici lunile mai sau octombrie nu sunt o opțiune rea, mai ales că atunci poți beneficia de prețuri puțin mai bune.


Cu ce companii aeriene poți zbura către Birmingham?

Blue Air și Wizz Air zboară spre Birmingham din România

Din România spre Birmingham oferă zboruri companiile aeriene Blue Air și Wizz Air.

Există zboruri spre Birmingham din București și Cluj Napoca, dar există și opțiunea de a zbura cu escală spre Iași sau celelalte orașe din România.


Aeroporturi în apropiere de Birmingham

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Birmingham, împreună cu distanța față de centrul orașului
Birmingham
10 km față de centrul orașului

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Pentru a ajunge de la aeroportul Birmingham în centrul orașului poți alege dintre mai multe variante. Cea mai comună opțiune este autocarul National Express.

De asemenea, poți folosi și rețeaua de trenuri pe care o poți accesa de la Birmingham International railway station (poți ajunge aici în 2 minute cu SkyRail de la terminal).

Autobuzele locale sunt o altă variantă, iar dacă poți împărți cursa cu cineva, atunci taxiul poate fi o opțiune bună (mai ales dacă aterizezi pe timpul nopții).


Începe să-ți planifici călătoria în Birmingham


Obiective Turistice în Birmingham

Vizita în Birmingham va începe din Victoria Square, unde vei admira clădirea primăriei și Birmingham Museum & Art Gallery. Foarte aproape sunt și The International Convention Centre și Hall of Memory. Apoi ai putea să te îndrepți către St.Philip`s Cathedral sau către Biblioteca Birmingham. Dacă mai vrei să vizitezi muzee, ai la dispoziție National Motorcycle Museum sau Museum of the Jewellery Quarter.

Când obosești, te poți relaxa în Lickey Hills Country Park sau în Cannon Hill Park, sau dacă relaxarea ta e mai eficientă într-un mall, atunci mergi în St. Martin in the Bull Ring. Poți încheia ziua la un concert în Symphony Hall sau la un spectacol în Hippodrome Theatre.

*Prețurile biletelor de avion către Birmingham se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.