Găsește cele mai ieftine zboruri către Klagenfurt

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Klagenfurt?

 • Care este cel mai ieftin zbor către Klagenfurt?

  Cea mai bună ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni a fost un zbor către Klagenfurt, cu plecare din Palma de Mallorca, la 724 lei. Acest preț este cu 49% mai ieftin decât majoritatea ofertelor la zborurile în Klagenfurt. Pentru a găsi cel mai mic preț în Klagenfurt, din zona ta, încearcă funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Klagenfurt?

  În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Klagenfurt este sâmbătă. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de sâmbătă pentru numai 871 lei. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, miercuri este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 1.301 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Klagenfurt?

  Datele noastre arată că cele mai ieftine zboruri din România în Klagenfurt sunt, de obicei, cele cu plecare după-amiaza. Utilizatorii nosștri au găsit zboruri către Klagenfurt după-amiaza pentru numai 944 lei. La prânz există cea mai mare cerere de zboruri către Klagenfurt, așa că prețurile costă în jur de 1.230 lei pe bilet.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Klagenfurt?

  În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Klagenfurt ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Graz Thalerhof (la 95 km de centrul orașului Klagenfurt).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Klagenfurt?

  Aeroportul Klagenfurt are un preț mediu de 1.423 lei de persoană și este, în general, cel mai ieftin aeroport pentru cei ce vizitează Klagenfurt. Acest preț mediu variază, bineînțeles, în funcție de orașul de plecare. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Klagenfurt

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Klagenfurt
Austrian Airlines
OTPBucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 00m
KLUKlagenfurt

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Klagenfurt

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Klagenfurt, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Austrian Airlines
Austrian Airlines
OTPBucureşti Aeroportul Henri Coandă
8h 00m
KLUKlagenfurt

Rute populare către Klagenfurt

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Klagenfurt, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Klagenfurt
Cel mai scurt timp de zbor8h 00m
Cel mai ieftin1.533 lei

Începe să-ți planifici călătoria în Klagenfurt


Zboruri către alte orașe din Austria

Ți-ai pierdut interesul pentru Klagenfurt? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Austria