Mașini de închiriat Thrifty în Zürich

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Zürich

Zürich, Elveţia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Zürich, Elveţia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Zürich în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Zürich, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,1

Confort

9,5

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

7,5

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Zürich

Thrifty și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Zürich pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Thrifty are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Zurich, a cărei adresă este Zurich Ap.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Zürich. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Zürich. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Thrifty are în Zürich 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Zurich Ap. 38% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Zürich în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.