Mașini de închiriat Thrifty în Stuttgart

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Stuttgart

Stuttgart, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Stuttgart, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Stuttgart în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Stuttgart, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Stuttgart

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Stuttgart se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Stuttgart Echterdingen:
A/p Echterdingen.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Stuttgart. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Stuttgart. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Thrifty are în Stuttgart 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa A/p Echterdingen. 85% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Stuttgart în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.