Mașini de închiriat SICILY BY CAR în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SICILY BY CAR în Milano

Milano, Milano, Italia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu SICILY BY CAR în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

10 € - 133 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 164 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la SICILY BY CAR în Milano, Lombardy este noiembrie, când prețul mediu este de 10 € pe zi. Acesta este un preț cu 76% mai ieftin decât media anuală de 42 €, percepută de SICILY BY CAR pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la SICILY BY CAR în Milano, Lombardy este octombrie, când prețul mediu este de 11 € pe zi. Acesta este un preț cu 78% mai ieftin decât media anuală de 50 €, percepută de SICILY BY CAR pentru o mașină Medie în Milano. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
SICILY BY CAR

66 €/zi

27 iun - 3 iul
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
SICILY BY CAR

73 €/zi

27 iun - 3 iul
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
SICILY BY CAR

97 €/zi

27 iun - 3 iul
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Milano în SICILY BY CAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SICILY BY CAR din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu SICILY BY CAR în Milano

SICILY BY CAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Milano se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Milano. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

89 € pe zi (sau 625 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la SICILY BY CAR în Milano, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la SICILY BY CAR , a fost de 87 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Da. SICILY BY CAR are 1 sucursală în Aeroportul Milano Linate, care se află la Apt Enrico Forlanini - Desk In Terminal.

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției SICILY BY CAR în Milano, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 103 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 87 € pe zi.

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la SICILY BY CAR , în Milano. Închirierea costă, în medie, 38 €/zi (cu 47% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 20% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Milano.

SICILY BY CAR are 6 sucursale în Milano. APT Malpensa - Desk in Terminal 1 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 62% dintre cei care au rezervat o mașină în Milano de la SICILY BY CAR , pe momondo, au mers la: APT Malpensa - Desk in Terminal 1.


Mașini de la SICILY BY CAR în alte orașe din Italia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la SICILY BY CAR în alte orașe populare din Italia, precum Roma și Palermo