Mașini de închiriat National în Sapporo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Sapporo

Sapporo, Japonia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Sapporo, Japonia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sapporo în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Sapporo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

National

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Sapporo

Are National o sucursală în Aeroportul Sapporo Okadama?

Nu, National nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Sapporo Okadama. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Oferă National anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Sapporo?

National oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Sapporo. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare National, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Câte sucursale de închirieri auto are National în Sapporo?

758 136 Bibi este cea mai populară sucursală a agenției National dintre 7 sucursale pe care le are în Sapporo. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 80% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu National, au făcut-o din această sucursală în 758 136 Bibi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sapporo?

Prices for mașini in Sapporo refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sapporo?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 130 de operatori pentru mașini în Sapporo..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sapporo?

În diferite țări, inclusiv în Sapporo, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sapporo?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Sapporo. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sapporo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.