Mașini de închiriat Hertz în Seattle

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Seattle

Seattle, WA, Statele Unite
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Seattle, WA, Statele Unite
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Seattle în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Seattle, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Seattle

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Seattle/Tacoma Intl?

Există 1 sucursală în Aeroportul Seattle/Tacoma Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este 3150 S 160th Street, Suite 510.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Seattle?

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Seattle. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Seattle, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Hertz în Seattle au preferat o mașină SUV. Dacă dorești să rezervi un vehicul SUV în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 90 €/zi și la unul minim de 90 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Seattle?

Hertz are 9sucursale de închirieri auto în Seattle. Conform datelor noastre, cea aflată la 3150 S 160th Street, Suite 510 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 31% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Seattle au ales să o închirieze de la Hertz, aflată la 3150 S 160th Street, Suite 510.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Seattle?

Prețurile pentru mașini în Seattle au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Seattle?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 61 de operatori pentru mașini în Seattle.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Seattle?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Seattle. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Seattle?

Pentru a închiria o mașină în Seattle, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Seattle

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.