Mașini de închiriat Hertz în Seattle

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Seattle

Seattle, WA, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Seattle, WA, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Seattle în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Seattle, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,8

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,7

Valoare

5,1

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Seattle

Fiecare sucursală Hertz din Seattle aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Seattle/Tacoma Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este 3150 S 160th Street, Suite 510.

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Seattle. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Hertz are 9 sucursale de închirieri auto în Seattle. Conform datelor noastre, cea aflată la 14333 Aurora Ave N. Ste 3 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Seattle au ales să o închirieze pe cea aflată la 14333 Aurora Ave N. Ste 3.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite