Mașini de închiriat Hertz în Lafayette

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Lafayette

Lafayette, LA, Statele Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Lafayette, LA, Statele Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lafayette în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Lafayette, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,1

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Lafayette

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Lafayette iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Lafayette Regional. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este 200 Terminal Dr Ste #104.

Da, în Lafayette, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Lafayette. Conform datelor noastre, cea aflată la 200 Terminal Dr Ste #104 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 44% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Lafayette au ales să o închirieze pe cea aflată la 200 Terminal Dr Ste #104.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite