Mașini de închiriat Hertz în Guangzhou

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Guangzhou

Guangzhou, GD, China
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Guangzhou, GD, China
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Guangzhou în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Guangzhou, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Guangzhou

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Guangzhou în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Guangzhou Aeroportul Internațional Guangzhou Baiyun. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Apt Nth Work Area,nth Cross Rd.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Guangzhou. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Guangzhou. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are 5 sucursale în Guangzhou. Carpark, 190 Zhongshan Ave este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 37% dintre cei care au rezervat o mașină în Guangzhou de la Hertz, pe momondo, au mers la: Carpark, 190 Zhongshan Ave.