Mașini de închiriat Hertz în Guangzhou

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Guangzhou

Guangzhou, GD, China
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Guangzhou, GD, China
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Guangzhou în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Guangzhou, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Guangzhou

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Guangzhou Internațional Guangzhou Baiyun?

Există 1 sucursală în Aeroportul Guangzhou Internațional Guangzhou Baiyun. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Apt Nth Work Area,nth Cross Rd.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Guangzhou?

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Guangzhou. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Guangzhou. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Guangzhou?

În Guangzhou, Hertz are 5 sucursale. Apt Nth Work Area,nth Cross Rd este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 64% dintre cei care au rezervat o mașină în Guangzhou de la Hertz, pe momondo, au mers la Apt Nth Work Area,nth Cross Rd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Guangzhou?

Prices for mașini in Guangzhou refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Guangzhou?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Guangzhou este de 12 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Guangzhou?

În diferite țări, inclusiv în Guangzhou, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Guangzhou?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Guangzhou. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Guangzhou

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.