Mașini de închiriat Hertz în Daytona Beach

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Daytona Beach

Daytona Beach, FL, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Daytona Beach, FL, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Daytona Beach în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Daytona Beach, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Daytona Beach

Fiecare sucursală Hertz din Daytona Beach aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 3 sucursale în Aeroportul Daytona Beach. Vei găsi agenția Hertz la adresele 2326 Bellevue Ave, 563 Pearl Harbor Drive și respectiv 700 Catalina Dr Ste 120.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Daytona Beach. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Daytona Beach. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are în Daytona Beach 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 700 Catalina Dr Ste 120. 63% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Daytona Beach în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Florida, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din Florida, precum Miami, Tampa și Orlando

Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite