Mașini de închiriat Hertz în Calgary

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Calgary

Calgary, AB, Canada
3 iun — 10 iun
Returnare în același loc
Calgary, AB, Canada
Vi 3/6
Amiază
Vi 10/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Calgary în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Calgary, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,8

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Calgary

Fiecare sucursală Hertz din Calgary aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Calgary (2000 Airport Road Ne).

Da, în Calgary, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are 5 sucursale în Calgary. 4101 Macleod Trail, South este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 49% dintre cei care au rezervat o mașină în Calgary de la Hertz, pe momondo, au mers la: 4101 Macleod Trail, South.