Mașini de închiriat Hertz în Buenos Aires

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Buenos Aires, Argentina
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Buenos Aires în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Buenos Aires, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

5,2

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

5,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Buenos Aires

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Buenos Aires pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Buenos Aires Jorge Newbery (Ave. Rafael Obligado).

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Buenos Aires. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Buenos Aires aici, în fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale în Buenos Aires. Autopista Teniente Ricchieri este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 51% dintre cei care au rezervat o mașină în Buenos Aires de la Hertz, pe momondo, au mers la: Autopista Teniente Ricchieri.