Mașini de închiriat în Argentina

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Argentina? Caută aici!

Buenos Aires, Argentina
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Buenos Aires, Argentina
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Argentina

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Argentina
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

187 €/zi

29 aug - 5 sept
Toyota Fortuner
Toyota Avensis Touring Sports
Familiar dimensiune intermediară sau asemănător
Până la 5 pasageri

71 €/zi

29 aug - 5 sept
Toyota Avensis Touring Sports
Kia Optima
Full-size sau asemănător
Până la 5 pasageri

197 €/zi

29 aug - 5 sept
Kia Optima
Chevrolet Caprice
Full-size sau asemănător
Până la 5 pasageri

153 €/zi

29 aug - 5 sept
Chevrolet Caprice
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

85 €/zi

29 aug - 5 sept
Opel Corsa
Volkswagen Jetta
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

197 €/zi

29 aug - 5 sept
Volkswagen Jetta
Opel Combo
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

151 €/zi

22 iul - 29 iul
Opel Combo
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

60 €/zi

29 aug - 5 sept
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

39 €/zi

29 aug - 5 sept
Hyundai Accent

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Argentina

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Argentina

Car rental in Argentina

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Argentina și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Argentina este Rentacar. Au momentan 84 de birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Ushuaia este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Argentina; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Rentacar, având în vedere că au 2 sucursale în oraș.

În Argentina, șoferilor li se cere să conducă tot timpul pe partea dreaptă. Nerespectarea acestei reguli înseamnă încălcarea legii.

Conform anului 2019, Argentina s-a clasat pe locul 108 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Argentina a primit un o notă de 3,1 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Limita concentrației de alcool în sânge în Argentina este 2,38 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 2,38 mg/l% este împotriva legii din Argentina, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Argentina are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Argentina, află că cel mai popular tip este un/o Compact. Aproximativ 66% dintre utilizatori au ales Compact în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 46 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Săptămâna trecută, prețul benzinei în Argentina a fost de 0,99 € pe litru (în medie). Acest lucru se poate schimba în funcție de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi, de perioada anului și de situația economică a țării în momentul călătoriei tale. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Algeria (prețul mediu la benzină este de 0,31 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,94 € pe litru (conform săptămânii trecute).


Caută mai multe închirieri auto în America de Sud

Caută oferte de închirieri auto în America de Sud

Începe să-ți planifici călătoria în Argentina


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Argentina te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Argentina o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Argentina sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Argentina pe momondo.

Pe momondo poți realiza căutări în Argentina, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Argentina afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.