Mașini de închiriat Hertz în Basel

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Basel

Basel, Elveţia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Basel, Elveţia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Basel în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Basel, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,6

Evaluare Generală

9,6

Preluare/Returnare

8,8

Valoare

9,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Basel

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Basel iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Basel EuroAirport Swiss. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Airport Basel-mulhouse.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Basel. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Basel. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Airport Basel-mulhouse este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 4 locations pe care le are în Basel. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Airport Basel-mulhouse.