Mașini de închiriat Dollar în Orlando

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Orlando

Orlando, FL, Statele Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Orlando, FL, Statele Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Orlando în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Orlando, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

4,9

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Orlando

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la Dollar în Orlando, în luna octombrie?

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Dollar te poți aștepta la prețuri medii de 70 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Orlando, în luna octombrie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 70 € pe zi, oferite de Dollar în această perioadă a anului, în orașul Orlando. 490 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Dollar în Orlando, în luna octombrie.

Are Dollar o sucursală în Aeroportul Orlando?

Da. Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Orlando, care se află la 1 Airport Blvd.

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Orlando?

Da, Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Orlando. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Dollar, la una din sucursalele lor din Orlando. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Dollar în Orlando, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Dollar în Orlando au preferat o mașină Compact. Dacă dorești să rezervi un vehicul Compact în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 70 €/zi și la unul minim de 70 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în Orlando?

Dollar are 4sucursale de închirieri auto în Orlando. Conform datelor noastre, cea aflată la 1 Airport Blvd este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 99% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Orlando au ales să o închirieze de la Dollar, aflată la 1 Airport Blvd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Orlando?

Prices for mașini in Orlando are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Orlando?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 203 operatori pentru mașini în Orlando..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Orlando?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Orlando. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Orlando?

Atunci când închiriezi o mașină în Orlando, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Dollar în alte orașe din Statele Unite


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Orlando

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.