Mașini de închiriat Dollar în Orlando

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Orlando

Orlando, FL, Statele Unite
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Orlando, FL, Statele Unite
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Orlando în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Orlando, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,6

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Orlando

Fiecare sucursală Dollar din Orlando aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Dollar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Dollar te poți aștepta la prețuri medii de 53 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Orlando, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 53 € pe zi, oferite de Dollar în această perioadă a anului, în orașul Orlando. 370 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Dollar în Orlando, în luna iunie.

Da. Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Orlando, care se află la 9201 Airport Blvd.

Da, Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Orlando. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Dollar, la una din sucursalele lor din Orlando. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Dollar în Orlando au preferat o/un Full-size. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 54 €/zi și la unul minim de 53 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Dollar are 4 sucursale de închirieri auto în Orlando. Conform datelor noastre, cea aflată la 9201 Airport Blvd este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 94% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Orlando au ales să o închirieze pe cea aflată la 9201 Airport Blvd.