Mașini de închiriat Europcar în Zürich

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Zürich

Zürich, Elveţia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Zürich, Elveţia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Zürich în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Zürich, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,9

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Zürich

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Zürich pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Zurich, a cărei adresă este Zurich Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Zürich, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Europcar în Zürich, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 106 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 106 € pe zi.

Europcar are 8 sucursale de închirieri auto în Zürich. Conform datelor noastre, cea aflată la Zurich Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 57% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în Zürich au ales să o închirieze pe cea aflată la Zurich Airport.