Mașini de închiriat Europcar în Roissy-en-France

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Roissy-en-France

Roissy-en-France, Val-d'Oise, Franţa
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Roissy-en-France, Val-d'Oise, Franţa
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roissy-en-France în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Roissy-en-France, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Roissy-en-France

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Roissy-en-France se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 3 sucursale în Aeroportul Paris Charles de Gaulle. Vei găsi agenția Europcar la adresele 3 Rue Du Berceau, Charles De Gaulle Apt Terminal 2f și respectiv Charles De Gaulle Apt Terminal 2.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Roissy-en-France (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Europcar operează momentan în 4 sucursale în Roissy-en-France. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: *closed* Go To T2e/f For Pick Up. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Roissy-en-France, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Île-de-France, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alt oraș din Île-de-France