Mașini de închiriat Europcar în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Madrid

Madrid, Spania
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

9,3

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Madrid

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Madrid pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Nu, Europcar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Madrid (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 113 €/zi, închirierea unei mașini de tip Dubă pentru pasageri, de la Europcar, în Madrid (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Europcar, în Madrid, începând de la 113 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Europcar are în Madrid 6 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Avda Hispanidad Llegadas. 50% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Madrid în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Madrid

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Madrid