Mașini de închiriat Enterprise în Surrey

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Surrey

Surrey, BC, Canada
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Surrey, BC, Canada
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Surrey în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Surrey, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

5,4

Evaluare Generală

4,7

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Surrey

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Enterprise în Surrey în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Enterprise a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Enterprise nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Vancouver Coal Harbour. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Enterprise, din Surrey, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Enterprise. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Enterprise are în Surrey 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Unit A- 10376 King George Blvd. 40% dintre cei care au închiriat o mașină de la Enterprise în Surrey în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Columbia Britanică, de la Enterprise

Închiriază o mașină de la Enterprise în alt oraș din Columbia Britanică