Mașini de închiriat Enterprise în Seattle

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Seattle

Seattle, WA, Statele Unite
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Seattle, WA, Statele Unite
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Seattle în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Seattle, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,7

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Seattle

Sucursalele agenției de închirieri auto Enterprise din Seattle aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Enterprise își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Seattle:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Seattle/Tacoma Intl. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este 3150 S 160th St Ste 508.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Seattle. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Seattle aici, în fila Sucursale.

Enterprise are în Seattle 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 6520 4th Ave S. 29% dintre cei care au închiriat o mașină de la Enterprise în Seattle în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.