Mașini de închiriat Enterprise în Newark

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Newark

Newark, NJ, Statele Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Newark, NJ, Statele Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Newark în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Newark, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Newark

Sucursalele agenției de închirieri auto Enterprise din Newark aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Enterprise își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Newark:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Newark, a cărei adresă este 25 Newark Airport Bldg 25.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Newark. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Newark aici, în fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Newark, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Standard, oferit de Enterprise. Atunci când închirieri mașini tip Standard în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 109 € pe zi și la unul minim de 109 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Enterprise, dar Standard este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

25 Newark Airport Bldg 25 este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 4 locations pe care le are în Newark. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 66% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în 25 Newark Airport Bldg 25.