Mașini de închiriat Enterprise în Dresda

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Dresda

Dresda, Germania
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Dresda, Germania
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dresda în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Dresda, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Dresda

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Enterprise sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Dresda se simt în siguranță, Enterprise a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Dresda Dresden Arpt. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este Wilhelmine-reichard-ring 1.

Enterprise oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Dresda (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Enterprise dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Enterprise are 4 sucursale de închirieri auto în Dresda. Conform datelor noastre, cea aflată la Friedrichstrasse 65 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 75% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în Dresda au ales să o închirieze pe cea aflată la Friedrichstrasse 65.


Mașini de la Enterprise în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Enterprise în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Berlin