Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Columbia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Columbia

Columbia, SC, Statele Unite
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Columbia, SC, Statele Unite
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază

Sucursale Columbia în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Columbia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,1

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

5,6

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Columbia

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Columbia Metropolitan?

Există 1 sucursală în Aeroportul Columbia Metropolitan. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car este 3000 Aviation Way.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Columbia?

Da, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Columbia. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise Rent-A-Car, la una din sucursalele lor din Columbia. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Columbia?

130 Harbison Blvd este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise Rent-A-Car dintre 7 sucursale pe care le are în Columbia. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 28% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise Rent-A-Car, au făcut-o din această sucursală în 130 Harbison Blvd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Columbia?

Prices for mașini in Columbia are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Columbia?

19 operatori pentru mașini în Columbia există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Columbia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Columbia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Columbia?

Pentru a închiria o mașină în Columbia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Columbia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.