Mașini de închiriat Enterprise în Columbia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Columbia

Columbia, SC, Statele Unite
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Columbia, SC, Statele Unite
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Columbia în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Columbia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,4

Confort

4,2

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

3,1

Valoare

4,5

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Columbia

Enterprise și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Columbia pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Enterprise are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Columbia Metropolitan. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este 3000 Aviation Way.

Da, Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Columbia. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise, la una din sucursalele lor din Columbia. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

130 Harbison Blvd este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 7 locations pe care le are în Columbia. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 32% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în 130 Harbison Blvd.