Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Charlotte

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Charlotte

Charlotte, NC, Statele Unite
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Charlotte, NC, Statele Unite
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Charlotte în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Charlotte, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

14 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,6

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,1

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Charlotte

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Charlotte Douglas?

Da, există 1 centru de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car în Aeroportul Charlotte Douglas (5489 R C Josh Birmingham Pkwy).

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Charlotte?

Da, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Charlotte. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise Rent-A-Car, la una din sucursalele lor din Charlotte. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Charlotte?

sunt 14 sucursalele de închiriere de mașini în Charlotte ale Enterprise Rent-A-Car. Cea aflată la adresa 6541 E Independence Blvd și în Charlotte este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 36% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Enterprise Rent-A-Car în Charlotte, au ales sucursala din 6541 E Independence Blvd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Charlotte?

Prețurile pentru mașini în Charlotte au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Charlotte?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Charlotte este de 66 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Charlotte?

În diferite țări, inclusiv în Charlotte, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Charlotte?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Charlotte. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Charlotte

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.