Mașini de închiriat Enterprise în Birmingham

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Birmingham

Birmingham, AL, Statele Unite
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Birmingham, AL, Statele Unite
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Birmingham în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Birmingham, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Birmingham

Fiecare sucursală Enterprise din Birmingham aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Enterprise a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Birmingham. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este 5900 Messer Airport Hwy.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Birmingham. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Birmingham aici, în fila Sucursale.

Enterprise are 10 sucursale în Birmingham. 5900 Messer Airport Hwy este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 49% dintre cei care au rezervat o mașină în Birmingham de la Enterprise, pe momondo, au mers la: 5900 Messer Airport Hwy.