Mașini de închiriat Ecovia în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Ecovia în Milano

Milano, Milano, Italia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Ecovia în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

7 € - 52 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 52 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Ecovia în Milano, Lombardy este noiembrie, când prețul mediu este de 7 € pe zi. Acesta este un preț cu 75% mai ieftin decât media anuală de 28 €, percepută de Ecovia pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Ecovia

63 €/zi

19 iun - 26 iun
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Ecovia

75 €/zi

12 iun - 17 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Ecovia

84 €/zi

19 iun - 26 iun
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Milano în Ecovia

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Ecovia din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Ecovia în Milano

Ecovia vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Milano se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Milano. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

25 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Ecovia în Milano, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Ecovia este de aproximativ 56 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 395 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Momentan, Ecovia are 1 sucursală în Aeroportul Milano Linate:
Via F. Baracca 4 Novergo Di Segrate, MI.

Cu un cost mediu de 46 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Ecovia, în Milano (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Ecovia, în Milano, începând de la 25 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Ecovia, atunci închiriază un vehicul Economy, cel mai ieftin tip din Milano. Închirierea unei mașini Economy cu Ecovia costă, în medie, 46 € pe zi, ceea ce este cu 36% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 78% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Economy (de la Ecovia), economisind astfel bani în călătoria lor în Milano.

Ecovia are 6 sucursale în Milano. S.S. 336 km 8+500 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 45% dintre cei care au rezervat o mașină în Milano de la Ecovia, pe momondo, au mers la: S.S. 336 km 8+500.


Mașini de la Ecovia în alte orașe din Italia